Beachflags

Beachflags zijn leuke aandachttrekkers! Zet snel een zonnige presentatie op poten met onze eenvoudig op te zetten en weersbestendige beachflags. Niet alleen voor op het strand, maar ook ideaal voor evenementen, festivals enzovoorts. De totale hoogte van de beachflag inclusief de mast en de watervoet is 330cm. De vlag zelf is 245 x 80cm. De voet vul je met water of met grind zodat de vlag niet omwaait. Beachflags zijn fullcolour bedrukt en 90% doorschijnend, waardoor de boodschap aan beide zijden goed zichtbaar is. Voor een langere levensduur is het verstandig om bij windkracht 6 of hoger de beachflag binnen te halen. Heb je geen ontwerp? Dan helpen we je graag verder.

Full color bedrukt op vlaggendoek h245 x b80cm
Afwerking met een zwarte elastische band
Watervoet met 2 wielen inclusief rotator
Mast uit 3 delen met draagtas
Totale hoogte 330cm
Prijs € 123,- excl. btw.

Standaard beachflags

Kijk op www.horecavlaggen.nl. Dit is onze webshop met standaard beachflags, kioskvlaggen en spandoeken. Bovendien zijn de onderdelen hier ook los te bestellen. Staat je ontwerp er niet bij? Of wil je een andere kleur? Laat het ons weten en dan regelen wij het voor je.

Je kunt er ook voor kiezen een eigen ontwerp aan te leveren. De werktekening voor het bestand kun je hier vinden. Wij beoordelen altijd eerst of het bestand geschikt is om te printen. Indien wij twijfelen dan zullen wij dit aangeven en met je overleggen. Het eindresultaat is voor ons net zo belangrijk als voor jou.

Heb je helemaal geen bestand? Dan helpen we je graag verder. Geef je wensen door zoals kleur, lettertype enzovoorts. Vervolgens ontvangt je altijd eerst een digitale proefdruk. Pas na jouw akkoord gaan wij het z.s.m. in orde maken. Een paar dagen later heb je de vlag in huis. Zijn er nog vragen? Neem dan contact met ons op.

beachflags
bestellen/offerte