[vc_row us_bg_overlay_color=”#ffffff”][vc_column][vc_column_text]

Magneetfolie

Magneetfolie nodig? Ook wel magneetplaten of magneetstickers genoemd. Deze zijn hier blanco of onbedrukt te bestellen. De kleur is dus wit. Uitermate geschikt voor autoreclame of andere toepassingen. Het materiaal is flexibel en je kunt er daarom makkelijk een sticker op plakken en rondom uitsnijden of knippen. Dit lukt het beste met behulp van een goede schaar of een stanleymes.  De dikte van de magneetplaat is 0,9 mm en heeft hierdoor een optimale kleefkracht. De levertijd is slechts 1 werkdag. Magneetplaten met een opdruk nodig? Die kun je hier bestellen.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”8px”]

[vc_column_text]

Magneetfolie gebruiksaanwijzing

Bevestigen
Bevestigingsvlakken van het voertuig en van de magneetplaten moeten droog, vet-, stof- en ijsvrij zijn.
– Bevestingsvlakken dienen vlak of licht glooiend te zijn.
– Bij het aanbrengen niet schuiven zodat krassen worden voorkomen.
– Nooit de magneetplaat op een pas gespoten vlak aanbrengen.
– Niet over sierlijsten of profiel vouwen aanbrengen. Hierdoor kan de wind er tussen komen waardoor u kans heeft dat de magneetplaat te verliezen.

Reinigen
Met een mild afwasmiddel reinigen; geen agressieve middelen.
– Vergeet de bevestigingsvlakken niet; vuil vermindert de kleefkracht.
Let op! Minstens 1x per week dient de magneetplaat van de auto gehaald te worden. Als de magneetplaat te lang op de auto zit, kan hij “aan gaan koeken” met als gevolg dat het lakschade kan veroorzaken aan uw voertuig.
– Bij warm weer wordt de carrosserie erg heet. Dan nog vaker de magneetplaat verwijderen.

Bewaren
Magneetplaten moeten vlak bewaard worden tegen een vlakke ijzeren wand.

Wist u dat..

Autoreclame een belangrijke bijdrage levert aan het gewenste imago? Variërend van simpele belettering tot innovatieve full colour uitingen. Bovendien is autoreclame uitermate rendabel. Uit diverse onderzoeken blijkt dat een gemiddelde bedrijfsauto al gauw vele duizenden kilometers per jaar aflegt waarvan 70% op drukke snelwegen. Uitgerekend naar het aantal ‘Opportunities To See’ (OTS) scoort autoreclame meer dan 4 miljoen contacten per jaar. En met de vele files van tegenwoordig blijft de reclame ook nog eens langer op het netvlies van een ‘potentiele’ klant.

Magneetplaten een mobiel visitekaartje!

Overigens is het aantal contacten in werkelijkheid veel groter. Dit omdat het onderzoek alleen rekent met voertuigen en niet met andere weggebruikers zoals voetgangers. Bij autoreclame moeten passanten in een flits zien bij wat voor soort bedrijf de auto hoort. Logo en bedrijfsnaam moeten direct herkenbaar zijn. Vooral in grote steden zoals Rotterdam is dit van zeer belang. Een echt mobiel visitekaartje dus! Voor de herkenbaarheid is de keuze van belettering, kleur en vormgeving daarom van groot belang. De toegepaste technieken zijn de laatste jaren enorm doorontwikkeld. Ook zijn we beter in staat om de reclameboodschap weer snel te wisselen. Bijvoorbeeld tijdens een actieperiode of een speciaal evenement zoals de Olympische spelen.

Indien er nog vragen zijn over magneetfolie, neem dan gerust contact met ons op.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]