Plakletters

Plakletters ook wel snijteksten of snijplots genoemd zijn voor vele doeleinden geschikt. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor autobelettering, raamteksten, gevelreclame, registratienummers, huisnummers enzovoorts. De snijplots worden gesneden uit hoogwaardig vinyl en voorzien van een applicatiefolie (overbrengfolie). Door de applicatiefolie is de folie zelf eenvoudig aan te brengen. Dit doe je met behulp van de meegeleverde instructies of Max kan de montage verzorgen.

Voor indoor- en outdoor toepassingen
Makkelijk zelf aan te brengen
Op maat te bestellen
Korte levertijden

Hieronder zie je een kleur overzicht. Wij werken met het merk Metamark. Dit is een 7 jaars kwaliteit polymeer snijvinyl .

Plakletters bestellen

Plakletters bestellen is erg gemakkelijk. Als je een bestand aanlevert, dan beoordelen wij altijd eerst of deze geschikt is om uit te snijden. Indien wij twijfelen dan zullen wij dit aangeven en met je overleggen. Het eindresultaat is voor ons net zo belangrijk als voor jou. Heb je helemaal geen bestand, dan helpen wij je ook graag verder. Geef je wensen door zoals kleur, lettertype enzovoorts. Dit kunt je doorgeven via de mail of telefonisch. Je ontvangt vervolgens altijd eerst een digitale proefdruk en een offerte. Pas na jouw akkoord gaan wij het z.s.m. in orde maken. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Bestellen/offerte