Drukwerk

Maxreclame is ook druk met drukwerk. Ontdek nog meer manieren om je bedrijf te promoten. Wij helpen je graag met het creëren van folders, posters, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, menukaarten, actieflyers, deurhangers, placemats en alle andere soorten denkbare drukwerk. Wij verzorgen het project van idee tot eindproduct. Informeer naar de mogelijkheden en profiteer van onze diensten.

Alle soorten drukwerk
Altijd eerst een proefdruk
Verspreiding ook mogelijk
Snelle levertijden

Mocht je een bestand aanleveren, dan beoordelen wij altijd eerst of deze geschikt is. Indien wij twijfelen dan zullen wij dit aangeven en met je overleggen. Het eindresultaat is voor ons net zo belangrijk als voor jou. Heb je helemaal geen bestand, dan helpen wij je ook graag verder. Geef je wensen door en ontvang altijd eerst een digitale proefdruk en een offerte. Pas na jouw akkoord gaan wij het z.s.m. in orde maken. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

OFFERTE/BESTELLEN

Actieflyers

Actieflyers laten maken? Dan ben je bij Maxreclame aan het juiste adres. Geef met behulp van actieflyers of kortingsbonnen de verkoop een extra impuls. Want wie wil er nou geen korting? Steeds meer winkels, bedrijven, cafetaria’s vinden via een actiefolder de weg naar de desbetreffende doelgroep. Het is een relatief goedkope manier om een groot aantal (toekomstige) klanten te bereiken op een leuke manier.

Maxreclame heeft veel ervaring in het verzorgen van een geslaagde actie campagne, vooral in de horeca-branche. Onze grafische vormgevers maken een passend ontwerp op maat. Desgewenst voeren wij de bestaande huisstijl door naar de folder of maken we een geheel nieuwe huisstijl. Bovendien beschikken wij over een omvangrijke database aan bestanden en professionele product-fotografie, wat bijdraagt om de boodschap nog duidelijker over te brengen. Via de website www.dreamstime.com zijn ook vele afbeeldingen en foto’s te vinden. Pas na goedkeuring op de digitale proefdruk die je toe gemaild krijgt worden de flyers gedrukt. Deze zijn te verkrijgen in verschillende formaten, aantallen en papierdiktes. Verspreiding op basis van postcodegebieden is ook mogelijk.

Mocht je nog vragen hebben over onze actieflyers? Neem dan gerust contact met ons op.