Autobelettering

Autobelettering nodig? Autoreclame is nog altijd de meest effectieve vorm van bedrijfsreclame. Maxreclame ontwerpt, produceert en monteert je autobelettering professioneel en vakkundig. Of het nu gaat om 1 bedrijfsauto of een compleet wagenpark (fleetmarketing). Wij voorzien jouw auto of vrachtwagen van een eenvoudige belettering tot meerkleurige beletteringen inclusief full color prints. Vooral in grote steden zoals Rotterdam heeft een autobelettering een grote bedrage aan het gewenste imago vanwege het aantal inwoners.

Enkele voordelen van autoreclame:
Aanschaf van belettering is (vooral bij Maxreclame) relatief goedkoop
Rijdende reclame is gratis en erg doeltreffend
Goed voor naamsbekendheid
Effectieve presentatie van bedrijf en werkzaamheden

Hieronder zie je aantal voorbeelden met een inschatting van de kosten;

Kleine personenauto voorzien van 3 logo’s + n.a.w. gegevens € 175,-

Bestelbus voorzien van 3 logo’s + n.a.w. gegevens € 225,-


Bedrijfswagen voorzien van 3 logo’s + n.a.w. gegevens € 275,-

Bakwagen voorzien van fullcolour bestickering + n.a.w. gegevens € 1275,-

Bedragen zijn indicatief en excl. btw.

Wist je dat..

Autoreclame een belangrijke bijdrage levert aan het gewenste imago? Variërend van simpele belettering tot innovatieve full colour uitingen. Bovendien is autoreclame uitermate rendabel. Uit diverse onderzoeken blijkt dat een gemiddelde bedrijfsauto al gauw vele duizenden kilometers per jaar aflegt waarvan 70% op drukke snelwegen. Uitgerekend naar het aantal ‘Opportunities To See’ (OTS) scoort autoreclame meer dan 4 miljoen contacten per jaar. En met de vele files van tegenwoordig blijft de reclame ook nog eens langer op het netvlies van een ‘potentiele’ klant.

Autobelettering in Rotterdam

Overigens is het aantal contacten in werkelijkheid veel groter. Dit omdat het onderzoek alleen rekent met voertuigen en niet met andere weggebruikers zoals voetgangers. Bij autoreclame moeten passanten in een flits zien bij wat voor soort bedrijf de auto hoort. Logo en bedrijfsnaam moeten direct herkenbaar zijn. Vooral in grote steden zoals Rotterdam is dit van zeer belang Een echt mobiel visitekaartje dus! Voor de herkenbaarheid is de keuze van belettering, kleur en vormgeving daarom van groot belang. De toegepaste technieken zijn de laatste jaren enorm doorontwikkeld. Ook zijn we beter in staat om de reclameboodschap weer snel te wisselen. Bijvoorbeeld tijdens een actieperiode of een speciaal evenement zoals de Olympische Winterspelen.

Autobelettering bestellen

Heb je vragen over een autobelettering? Neem dan gerust contact met ons op of vul het offerte/bestel formulier in via de onderstaande knop.