Magneetfolie

Magneetfolie nodig? Ook wel magneetplaten of magneetstickers genoemd. Deze zijn hier blanco of onbedrukt te bestellen. De kleur is dus wit. Uitermate geschikt voor autoreclame of andere toepassingen. Het materiaal is flexibel en je kunt er daarom makkelijk een sticker op plakken en rondom uitsnijden of knippen. Dit lukt het beste met behulp van een goede schaar of een stanleymes.  De dikte van de magneetplaat is 0,9 mm en heeft hierdoor een optimale kleefkracht. De levertijd is slechts 1 werkdag. Magneetplaten met een opdruk nodig? Die kun je hier bestellen.

Magneetfolie gebruiksaanwijzing

Belangrijk! Laat een magneetsticker NOOIT langer dan 1 week aaneengesloten op het voertuig zitten. Haal de magneetsticker 1x per week eraf, maak de auto schoon en breng de magneetsticker dan weer aan. Het niet naleven van deze voorschriften kan leiden tot lakschade. Door hogere temperaturen (bijv. zomer, in de zon, en/of een hete motorkap van een voertuig) kan een magneetplaat sterker gaan hechten. Het niet naleven van de voorschriften kan er toe leiden dat de magneetplaat niet meer probleemloos te verwijderen is, eventueel zelfs met lakschade. Wij houden ons niet aansprakelijk voor eventuele (lak)schade of verlies van een magneetsticker.

Bevestigen
• De bevestigingsvlakken van zowel het voertuig als van de magneetplaten moeten droog, vet-, stof- en ijsvrij zijn.

• De bevestigingsvlakken dienen vlak of licht glooiend te zijn. Dus niet op een “bol” carrosserie deel.
• Bij het aanbrengen niet schuiven om krassen te voorkomen.
• Nooit de magneetsticker op een pas gespoten, geverfd of gepolijst vlak aanbrengen.
• Niet over sierlijsten of profielvouwen aanbrengen om te voorkomen dat de wind er tussen komt waardoor je kans hebt dat je de magneetplaat tijdens de rit verliest.
• Gebruik een magneetsticker niet op een motorkap. De wind kan sneller onder de magneetsticker komen en de kans op verlies is groter. 

Bewaren
• Als de magneetsticker niet op de auto is bevestigd, bewaar deze dan het beste klevend tegen een vlakke ijzeren wand zoals b.v. een koelkast of metalen plaat. Zoiezo dien je een magneetsticker vlak te bewaren.

Snelheid
• Je kunt met onze magneetstickers makkelijk de snelweg op. Onze magneetstickers blijven zitten tot een maximum km/u van 200km.
Maar wij adviseren natuurlijk om de maximale snelheid op de wegen niet te overschrijden. Zonde van de boetes ook ;-).

Wist u dat..

Autoreclame een belangrijke bijdrage levert aan het gewenste imago? Variërend van simpele belettering tot innovatieve full colour uitingen. Bovendien is autoreclame uitermate rendabel. Uit diverse onderzoeken blijkt dat een gemiddelde bedrijfsauto al gauw vele duizenden kilometers per jaar aflegt waarvan 70% op drukke snelwegen. Uitgerekend naar het aantal ‘Opportunities To See’ (OTS) scoort autoreclame meer dan 4 miljoen contacten per jaar. En met de vele files van tegenwoordig blijft de reclame ook nog eens langer op het netvlies van een ‘potentiele’ klant.

Magneetplaten een mobiel visitekaartje!

Overigens is het aantal contacten in werkelijkheid veel groter. Dit omdat het onderzoek alleen rekent met voertuigen en niet met andere weggebruikers zoals voetgangers. Bij autoreclame moeten passanten in een flits zien bij wat voor soort bedrijf de auto hoort. Logo en bedrijfsnaam moeten direct herkenbaar zijn. Vooral in grote steden zoals Rotterdam is dit van zeer belang. Een echt mobiel visitekaartje dus! Voor de herkenbaarheid is de keuze van belettering, kleur en vormgeving daarom van groot belang. De toegepaste technieken zijn de laatste jaren enorm doorontwikkeld. Ook zijn we beter in staat om de reclameboodschap weer snel te wisselen. Bijvoorbeeld tijdens een actieperiode of een speciaal evenement zoals de Olympische spelen.

Indien er nog vragen zijn over magneetfolie, neem dan gerust contact met ons op.

Magneetplaat voorbeelden

Offerte/bestellen