Magneetplaten

Magneetplaten worden ook wel magneetstickers of automagneetplaten genoemd. Ze zijn ideaal om tijdelijk op te vallen en toch een grote indruk te maken! Je plakt ze simpel op een vlakke metaalhoudende ondergrond. Dat maakt een magneetplaat perfect als autoreclame. Stuur je bestand door via het offerte/bestel formulier en wij mailen je binnen 3 uur een proefdruk met de offerte. Heb je geen geschikt bestand? Geef je wensen door dan helpen we je graag verder.

Levertijd 2 werkdagen
 Elk formaat mogelijk
Maximale kleefkracht
Je ontvangt altijd eerst een proefdruk
Géén verborgen kosten

magneetplaten

Levertijd 2 werkdagen
 Elk formaat mogelijk
Maximale kleefkracht
Je ontvangt altijd eerst een proefdruk
Géén verborgen kosten

magneetplaten

Een magneetplaat breng je eenvoudig aan en je haalt deze er net zo snel weer vanaf. Onze magneetplaten hebben een perfecte kleefkracht.

magneetplaat

Door de glans laminaat beschermlaag is jouw magneetplaat bestand tegen regen en overige weersinvloeden.

Alle magneetplaten voorzien wij standaard en kosteloos van afgeronde hoekjes. Zo ziet jouw magneetsticker er nog mooier uit.

Magneetplaten – prijslijst

Hieronder staan de prijzen van verschillende formaten. De prijzen zijn inclusief opdruk naar wens.
W
ij hanteren géén orderkosten of andere verborgen kosten

Formaat  per stuk vanaf 4 stuks
40 x 30cm € 25,00 € 20,00
50 x 20cm € 27,00 € 22,00
60 x 30cm € 37,00 € 34,00
60 x 40cm € 39,00 € 35,00
70 x 30cm € 40,00 € 36,00
80 x 60cm € 47,00 € 43,00
100 x 50cm € 52,00 € 48,00
100 x 60cm € 55,00 € 51,00
150 x 60cm € 87,00 € 83,00
Bedragen zijn excl. btw.

Bij 10 stuks of meer kunnen wij nog scherpere prijzen aanbieden. Bestel of vraag een offerte aan. Binnen 3 uur heb je een reactie

Offerte/bestellen

Verzendkosten

Nederland € 8,95 met PostNL inclusief Track-&-trace
België € 12,50 met PostNL inclusief Track-&-trace
Of gratis afhalen bij ons in Rotterdam

Welk bestand lever ik aan?

Voor het beste eindresultaat zijn de volgende bestanden geschikt om aan te leveren:
PDF / EPS / AI Teksten omgezet in contouren of lettertype mee zenden. Afloop of marge is niet nodig.
Of de volgende bestanden van minimaal 1 mb: JP
G / PNG / PSD / TIFF
Heb je geen geschikt bestand, dan helpen wij je graag verder. Neem dan contact met ons op.

Hoe lever ik het bestand aan?

Gebruik onze upload-functie in het bestelformulier om het bestand mee te sturen of mail het bestand naar info@maxreclame.nl
Voor grote bestanden kun je ook gebruik maken van www.wetransfer.nl

Wij beoordelen altijd of het aangeleverde bestand geschikt is om te printen. Indien het niet geschikt is dan zullen wij dit aangeven.

Gebruiksaanwijzing magneetplaten

Bevestigen
– Bevestigingsvlakken van het voertuig en van de magneetplaten moeten droog, vet-, stof- en ijsvrij zijn.

– Bevestigingsvlakken dienen vlak of licht glooiend te zijn.
– Bij het aanbrengen niet schuiven zodat krassen worden voorkomen.
– Nooit de magneetplaat op een pas gespoten vlak aanbrengen.
– Niet over sierlijsten of profiel vouwen aanbrengen. Hierdoor kan de wind er tussen komen waardoor u kans heeft dat de magneetplaat te verliezen.

Reinigen
– Met een mild afwasmiddel reinigen; geen agressieve middelen.

– Vergeet de bevestigingsvlakken niet; vuil vermindert de kleefkracht.
– Let op! Minstens 1x per week dient de magneetplaat van de auto gehaald te worden. Als de magneetplaat te lang op de auto zit, kan hij “aan gaan koeken” met als gevolg dat het lakschade kan veroorzaken aan uw voertuig.
– Bij hoge temperaturen op vooral donkere auto`s wordt de autolak erg heet. Hierdoor kan de magneetplaat sneller slijten. Ook dan de magneetplaat vaker eraf halen.

Bewaren
– Magneetstickers moeten vlak bewaard worden tegen een vlakke ijzeren wand.

Algemeen
– Bevestigingsvlakken van voertuigen die naderhand meerdere malen geplamuurd of gespoten zijn, verminderen de magnetische kleefkracht aanzienlijk.
– De folie is drukgevoelig; zeer zorgvuldig behandelen.
– Scheuren en breuken kunnen allen bij onzorgvuldig gebruik optreden.

Eisen tot schadevergoeding welke voorkomen uit het niet in acht nemen van bovengemelde punten worden door ons niet erkend.

Magneetplaten bestellen

Wist je dat autoreclame uitermate rendabel is? Uit diverse onderzoeken blijkt dat een gemiddelde bedrijfsauto al gauw vele duizenden kilometers per jaar aflegt waarvan 70% op drukke snelwegen. Uitgerekend naar het aantal ‘Opportunities To See’ (OTS) scoort autoreclame meer dan 4 miljoen contacten per jaar. En met de vele files van tegenwoordig blijft de reclame ook nog eens langer op het netvlies van een ‘potentiële’ klant. Overigens is het aantal contacten in werkelijkheid veel groter. Dit omdat het onderzoek alleen rekent met voertuigen en niet met andere weggebruikers zoals voetgangers.

Bij autoreclame moeten passanten in een flits zien bij wat voor soort bedrijf de auto hoort. Logo en bedrijfsnaam moeten direct herkenbaar zijn. Vooral in grote steden is dit van zeer belang Een echt mobiel visitekaartje dus! Voor de herkenbaarheid is de keuze van kleur en vormgeving daarom van groot belang. Magneetstickers zijn daarin ook ideaal om de reclameboodschap weer snel te wisselen. Bijvoorbeeld tijdens een actieperiode of een speciaal evenement zoals de Olympische Winterspelen.

Magneetplaat technische specificaties

De magneetplaat heeft een dikte van 0,85 mm dikte; dit geeft voldoende kleefkracht. De opdruk wordt gemaakt van een polymeer vinyl sticker inclusief polymeer laminaat glans beschermlaag. Deze beschermlaag biedt bescherming tegen onder andere regen, zonlicht en vuil. De opdruk kan ook genaakt worden uit snijfolies afhankelijk van het aantal kleuren opdruk. De hoekjes worden standaard afgerond. Wil je liever rechte hoeken? Geef dit dan aan in het bestelformulier. Onbedrukte (blanco) magneetplaten kun je hier bestellen Mocht je nog vragen hebben over de magneetplaten, neem dan gerust contact met ons op. Ons magnetisch team staat je graag te woord.

Magneetplaat voorbeelden

Offerte/bestellen