Informatie

Bestanden aanleveren
Bestanden niet groter dan 9 MB kun je aanleveren via de upload functie in het offerte-/bestelformulier of mail ze naar info@maxreclame.nl. Bestanden groter dan 9 MB kunnen via www.wetransfer.nl worden verstuurd.

Aanleverspecificaties
Bestanden aanleveren in: EPS, AI, PDF, JPG of PSD.  Logo’s, beeldmerken en dergelijke in vectoren opmaken en verander de tekst in je ontwerp in lettercontouren/outlines of stuur het gebruikte lettertype mee. De gebruikte afbeelding(en) in het ontwerp dienen minimaal een resolutie te hebben van 150 dpi voor grootformaat printwerk en 300 dpi voor regulier drukwerk. Bewaar het ontwerp in volledig output formaat, dus 1:1. Maak je bestanden op met CMYK kleuren. Hier vindt je onze werktekeningen van een aantal producten.

Levertijden
Voor alle webshop producten geldt een levertijd van 1 of 2 werkdagen.
De overige producten in overleg.

Spoedleveringen
Onze producten kunnen ook met spoed geleverd worden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Verzendkosten
Nederland  €  8,95 excl. btw.
België        € 12,50

Pakketten worden bezorgd met PostNL of DHL. Je ontvangt een track-&-trace mail om het pakket te kunnen volgen. Grotere pakketten kunnen worden met een andere vervoerders bezorgd.

Afhalen
Je kunt ook bij ons afhalen. Onze contact gegevens en openingstijden vindt je hier

Betaalmogelijkheden

  • iDeal
  • Creditcards (Mastercard, Visa en Maestro)
  • Mr. Cash
  • Paypal
  • Bancontact
  • Overboeking per factuur
  • Pinnen of contant bij afhalen

Grote bedrijven en overheidsinstanties mogen op rekening betalen.

Veilig betalen
Op onze website kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash (België) of met een creditcard. Dit gebeurt via de beveiligde SSL-procedure en in je vertrouwde online bankomgeving. Daarnaast is het mogelijk om per bankoverschrijving de betaling te verrichten. Samen met de betaalprovider zorgen we voor een correcte afhandeling.

Montage
Ons montageteam is in staat om je reclame uiting te monteren. Ook voor demonteren van reclame uitingen kun je bij ons terecht. Informeer naar de mogelijkheden.