Plakletters

Plakletters, ook wel snijteksten of snijplots genoemd, bieden een veelzijdige en opvallende manier om je boodschap over te brengen. Of het nu gaat om bedrijfslogo stickers op ramen, voertuigbelettering, of creatieve uitingen op muren, plakletters voegen een persoonlijke touch toe aan jouw visuele communicatie. Ontdek hoe maatwerk plakletters je helpen op te vallen en jouw boodschap kracht bij te zetten. De zelfklevende letters op maat worden gesneden uit hoogwaardig zelfklevend vinyl in diverse kleuren en worden voorzien van een applicatiefolie (overbrengfolie). Door de applicatiefolie is de folie zelf eenvoudig aan te brengen. Dit doe je met behulp van de meegeleverde instructies of Max kan de montage verzorgen.

Voor indoor- en outdoor toepassingen
Makkelijk zelf aan te brengen
Op maat te bestellen
Korte levertijden

Hieronder zie je een kleur overzicht. Wij werken met het merk Metamark. Dit is een 7 jaars polymeer hoogwaardig zelfklevend snijvinyl .

Plakletters bestellen

Plakletters bestellen is erg gemakkelijk. Als je een bestand aanlevert, dan beoordelen wij altijd eerst of deze geschikt is om uit te snijden. Indien wij twijfelen dan zullen wij dit aangeven en met je overleggen. Het eindresultaat is voor ons net zo belangrijk als voor jou. Heb je helemaal geen bestand, dan helpen wij je ook graag verder. Geef je wensen door zoals kleur, lettertype enzovoorts. Dit kunt je doorgeven via de mail of telefonisch. Je ontvangt vervolgens altijd eerst een digitale proefdruk en een offerte. Pas na jouw akkoord gaan wij het z.s.m. in orde maken.

Om er voor te zorgen dat we het beste resultaat kunnen bereiken bij het verwerken van je bestelling, vragen we je vriendelijk om het vector bestand volgens onderstaande richtlijnen aan te leveren.

Plakletters bestandsformaat

Zorg ervoor dat het bestand dat je indient een vectorformaat is. Bij voorkeur zijn bestanden met de extensies .ai, .eps, .pdf of .svg geschikt. Vectorbestanden behouden scherpe lijnen en details bij elke schaal, waardoor we de kwaliteit van het eindproduct kunnen waarborgen.

Lettertypen

Indien je tekst hebt toegevoegd aan het ontwerp, converteer de tekst dan naar lettercontouren. Dit zorgt ervoor dat het lettertype behouden blijft, zelfs als het originele lettertype niet op het systeem van de ontvanger is geïnstalleerd.

Bestanden aanleveren

Je kunt het bestand aanleveren via het offerte/bestel formulier of via de mail; info@maxreclame.nl Wij waarderen je medewerking en kijken ernaar uit om aan de slag te gaan met jouw bestelling. Mocht er nog vragen zijn aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bestellen/offerte