Spandoeken

Spandoeken bestel je goedkoop, makkelijk en snel bij Maxreclame. Het is een voordelige, snelle en effectieve manier om je merk onder de aandacht te brengen of een boodschap extra kracht bij te zetten. Geen wonder dat het spandoek al jaren tot één van de meest verkochte sign- en communicatiemiddelen behoort. Spandoeken zijn eenvoudig te monteren en op te rollen. Bovendien zijn ze voorzien van een indrukwekkende kleurintensiteit van de fullcolour bedrukking. Bepaal zelf de grootte van het spandoek en lever het ontwerp aan. Heb je geen ontwerp? Maxreclame helpt je graag verder.

Spandoeken in 3 materialen

Kies uit 3 verschillende materialen, afhankelijk van de locatie waar het doek komt te hangen:

Enkelzijdig spandoek; Robuust PVC-doek van 510 gr/m2 Door de matte coating is de opdruk helder en scherp.
Winddoorlatend meshdoek; een licht- en luchtdoorlatend PVC-doek (Mesh) van 270 gr/m2 met een gaasachtige structuur.
Dubbelzijdig spandoek; block-out niet doorschijnend dubbelzijdig bedrukt PVC-doek van 610 gr/m2.

Bovendien beschikken al onze spandoeken over een B1-brandcertificering en worden rondom voorzien van metalen ophangringen. Voor elk spandoek hebben wij bevestigingsmateriaal zoals spanelastieken of een stoer buizenframe. Let op! Een buizenframe is altijd 16cm groter dan het spandoek, zowel in de breedte als de hoogte. Dus als bijvoorbeeld het spandoek 100x100cm is, dan wordt het frame 116x116cm. Meerdere spandoeken of mega XL spandoek nodig? Informeer naar onze staffel prijzen.

Kijk op www.horecavlaggen.nl voor standaard mooie horeca spandoeken en vlaggen.

Mocht je een bestand aanleveren, dan beoordelen wij altijd eerst of deze geschikt is om te printen. Indien wij twijfelen dan zullen wij dit vervolgens aangeven. Want het eindresultaat is voor ons net zo belangrijk als voor jou. Neem gerust contact op mochten er nog vragen zijn.

offerte/bestellen