Vlaggen

Vlaggen bestel je hier eenvoudig en snel! Kies uit een mastvlag of een baniervlag en upload je bestand. Want vlaggen zijn dé perfecte oplossing om op te vallen met je bedrijf of bij een outdoor evenement.

Verkrijgbaar in diverse formaten
Perfecte kwaliteit
Laagste prijsgarantie
Levertijd slechts 3 werkdagen

Vanaf:  45,00
Vanaf:  10,00

Vlaggen

Vlaggen zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Onmisbaar voor elk bedrijf die zichzelf wil promoten en alvast een goede eerste indruk willen maken op zijn klanten. De tunnelzoom bovenin de verticale baniervlag hangt vast aan een draaibare banieruithouder. Zo hangt de baniervlag altijd volledig uit, zelfs als er geen wind is. De reclame-uiting boodschap is daarom altijd goed zien te zien, ook van grotere afstand. De mastvlag is de traditionele horizontale vlag die ook geschikt is voor in de masten, maar deze zie je vaak in de winkelstraten.

Vlaggendoek

Er zijn 2 verschillende vlaggendoek; glanspoyster vlaggendoek of longlife vlaggendoek. Glanspolyester vlaggendoek is de meest voorkomende doeksoort bij het bedrukken van vlaggen en weegt 115gr/m2. Het is rondom gezoomd en voorzien van een dubbele stiknaad. Het materiaal is licht en waait hierdoor gemakkelijk uit waardoor uw reclame boodschap goed zichtbaar is.
Longlife vlaggendoek is voor een wat langere levensduur. Dit doek is niet rondom gezoomd maar is rondom vrij gesneden. Het idee hierachter is dat als de vlag gaat slijten de stof langzaam afraffelt en hier geen lange gescheurde omzoming aan blijft hangen. Hierdoor oogt de vlag langer mooi, de kleine garen zullen namelijk van de vlag af vallen in plaats van dat deze als stroken aan de vlag gaan hangen.

Afwerking

De afwerking zijn de clips & band aan de zijkant van de vlag. Verkrijgbaar in 2 kleuren: wit of wart. De clips worden vastgemaakt aan de mast met behulp van de mastringen. De bovenzijde is vaak voorzien van een tunnelzoom; grootte 7cm. Hiermee is de vlag eenvoudig en op de juiste manier aan de mast te bevestigen. De kleinere mastvlaggen worden ook met een koord en lusje vervaardigd.

Mastzijde

De waairichting bepaald aan welke kant de afwerking aan de vlag zijn bevestigd. Of te wel, wat is de mastzijde. Bij rechtswaaiend is de afwerking links en bij linkswaaiend de afwerking rechts. De meeste gekozen optie is rechtswaaiend. Let er op dat de vlaggen enkelzijdig worden bedrukt en dat daarom de achterzijde van de vlag dus in spiegelbeeld is.

Levensduur

Afhankelijk van de stof gaat een vlag gemiddeld 3 tot 6 maanden mee. Bij mooi weer kan dit langer zijn. Bij slecht weer kan het na een week stuk. Daarom wordt aangeraden om de vlag bij windkracht 6 uit de mast te halen. Houdt op bijvoorbeeld buienradar.nl het weer in de gaten. De verlengt niet alleen de levensduur van je vlag maar ook van de mast. En het is natuurlijk altijd handig om een aantal vlaggen op voorraad te houden zodat u makkelijk kunt wisselen als het nodig is.

Losse onderdelen

Bestel hier je losse vlaggen onderdelen om je vlaggenmast compleet te maken.

offerte/bestellen