Zandstraalfolie

Zandstraalfolie ook wel glassetchedfolie of privacyfolie genoemd is een matte, melkachtige, verduisterende anti-inkijk raamfolie. Het folie wordt voornamelijk gebruik voor ruimtes waarbij de lichtinval intact dient te blijven, maar tegelijkertijd een zekere privacy geeft. Je komt deze folie veel tegen bij bijvoorbeeld de tandarts, ziekenhuizen, wellness-centra en kantoorpanden. Zoals de naam doet vermoeden, lijkt het, na het aanbrengen van de folie, alsof het raam in kwestie gezandstraald is.

De folie bestel je hier in 2 breedte maten; 61cm en 122cm. Gemakkelijk zelf aan te brengen.

Vanaf 17,00 excl. btw.
Vanaf 34,00 excl. btw.

Zandstraalfolie op maat bestellen

Wil je de zandstraalfolie op een ander formaat bestellen? Of wil je de folie met uitgesneden logo, letters, cijfers of figuren? De mogelijkheden zijn talrijk. De folie past op elk raam, doordat het op de millimeter nauwkeurig wordt uitgesneden. Met behulp van de meegeleverde instructies kun je de zandstraalfolie zelf aanbrengen.

Chique uitstraling
Licht inval blijft intact
Op maat te bestellen
Korte levertijd

Zandstraalfolie makkelijk zelf aanbrengen

Hieronder zie je een instructie filmpje van onze collega Laura. Zij laat zien hoe de folie zelf makkelijk aan te brengen is. Of klik hier.

Bestanden aanleveren

Als je een bestand aanlevert, dan beoordelen wij altijd eerst of deze geschikt is om uit te snijden. Indien wij twijfelen dan zullen wij dit aangeven en met je overleggen. Het eindresultaat is voor ons net zo belangrijk als voor jou. Heb je helemaal geen bestand, dan helpen wij je ook graag verder. Geef je wensen door zoals de afmetingen, lettertype enzovoorts. Dit kun je doorgeven via de mail of telefonisch. Je ontvangt vervolgens altijd een digitale proefdruk en een offerte. Pas na jouw akkoord gaan wij het zo spoedig mogelijk in orde maken. Heb je nog vragen over de folie of wil je advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

offerte/bestellen