Stickers

Stickers nodig? Maxreclame print, snijdt en plakt stickers aan de lopende band. Of het nu gaat om klein, groot, rond of in een vorm, elke sticker maken wij voor uiteenlopende toepassingen. Deze worden razendsnel in hoge resolutie full color geprint en verwerkt. Plakteksten uit snijfolies, ook wel snijplots genoemd, maken wij ook. Je koopt bij de producent, goedkoop, makkelijk en snel.

Verkrijgbaar in elk formaat en vorm
Hoge kwaliteit opdruk
Scherp geprijsd
Korte levertijden

Raamstickers

Raamstickers bieden vele creatieve mogelijkheden om je bedrijf of winkel in de schijnwerpers te zetten. Het is vaak een makkelijke en doeltreffende manier om het logo en de bedrijfsactiviteiten te tonen. De zichtbaarheid wordt verhoogd en het maakt de werkomgeving aangenamer. De prints bieden tevens privacy en geven kleur aan het straatbeeld. Of kies uit een combinatie van raamstickers en plakletters. Als je een beetje handig bent kun je de stickers zelf aanbrengen of schakel Max in. 

Veiligheidsstickers

Bestel hier ook je veiligheidsstickers. Deze zijn te onderscheiden in 3 soorten categorieën: gebodspictogrammen, gevarenpictogrammen en verbodspictogrammen. Gebodsstickers kunnen aangeven waar bijvoorbeeld waar de brandslang te vinden is of waar de nooduitgang is. Veiligheidsstickers worden gebruikt voor waarschuwingen zoals bij brandgevaar en gevaarlijke stoffen. Tot slot geeft een verbodsticker aan wat niet toegestaan is, zoals verboden te parkeren of roken. Daarnaast hebben we ook voor stickers voor de specifieke branches als EHBO, gevaarlijke stoffen en transport. Stickers zijn in elk gewenst formaat te verkrijgen. Informeer naar de mogelijkheden, wij helpen je graag verder.

Stickers bestellen

Mocht je een bestand aanleveren, dan beoordelen wij altijd eerst of deze geschikt is om te printen. Indien wij twijfelen dan zullen wij dit aangeven en met je overleggen. Het eindresultaat is voor ons net zo belangrijk als voor jou. Heb je helemaal geen bestand, dan helpen wij je ook graag verder. Geef jouw wensen door zoals kleur, lettertype enzovoorts. Dit kunt je doorgeven via de mail of telefonisch. Je ontvangt vervolgens altijd eerst een digitale proefdruk en een offerte. Pas na jouw akkoord gaan wij het z.s.m. in orde maken. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons. Wij staan je graag te woord.

offerte/bestellen