Kioskvlaggen

Gevelvlag, ijscovlag of driehoeksvlag? Voor het gemak zeggen wij kioskvlag. Met kioskvlaggen kun je op creatieve wijze indruk maken in de winkelstraat. Hang de kioskvlag op aan de gevel en ze trekken de volle aandacht. Ze worden gemaakt van super stevig ondoorschijnend PVC doek. Beide zijden worden bedrukt, waardoor de boodschap goed te zien is. De kioskvlag wordt geleverd met een witte stevige aluminium vlaggenmast van 2 meter lang en een oranje kunststof dop.

Formaat 138x68x68cm
Dubbelzijdig geprint op PVC doek
 Inclusief 2m witte aluminium mast
Inclusief oranje dop
 Levertijd 5 werkdagen
Prijs € 89,- excl. btw.

kioksvlag

Standaard kioskvlaggen

Bezoek ook onze webshop www.horecavlaggen.nl. Daar zie je een aantal leuke standaard vlaggen en spandoeken. Onder andere diverse ijsvlaggen, oliebolvlaggen en nog veel meer. De kioskvlaggen worden met grote zorg gemaakt en zijn daarom van goede kwaliteit. Want tenslotte is jouw reclame uiting onze reclame uiting.

Je kunt er ook voor kiezen een eigen ontwerp aan te leveren. De werktekening voor het bestand kun je hier vinden. Wij beoordelen altijd eerst of het aangeleverde bestand geschikt is om te printen. Indien wij twijfelen dan zullen wij dit aangeven en met je overleggen. Het eindresultaat is voor ons net zo belangrijk als voor jouw. Heb je helemaal geen bestand, dan helpen wij je ook graag verder. Geef je wensen door zoals kleur, lettertype, huisstijl enzovoorts. Dit kunt je doorgeven via de mail of telefoon. Vervolgens ontvangt je altijd eerst een digitale proefdruk. Pas na jouw akkoord gaan wij het z.s.m. in orde maken. Een paar dagen later heb je de vlag in huis.

Mocht je nog vragen hebben over onze kioskvlaggen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

offerte/bestellen