Magneetplaten

Magneetplaten worden ook wel magneetstickers of automagneetplaten genoemd. Ze zijn ideaal om tijdelijk op te vallen en toch een grote indruk te maken! Je plakt ze simpel op een vlakke metaalhoudende ondergrond. Dat maakt een magneetplaat perfect als autoreclame. Stuur je bestand door via het offerte/bestel formulier en wij mailen je binnen 3 uur een proefdruk met de offerte. Heb je geen geschikt bestand? Geef je wensen door dan helpen we je graag verder.

Magneetplaat voordelen
1. Makkelijk te verwijderen – privé en zakelijk rijden
2. Goedkoper dan autobelettering
3. Elk formaat mogelijk
4. Altijd eerst een proefdruk

magneetsticker

Een magneetplaat breng je eenvoudig aan en je haalt deze er net zo snel weer vanaf. Onze magneetplaten hebben een perfecte kleefkracht.

magneetplaat

Door de glans laminaat beschermlaag is jouw magneetplaat bestand tegen regen en overige weersinvloeden.

Alle magneetplaten voorzien wij standaard en kosteloos van afgeronde hoekjes. Zo ziet jouw magneetsticker er nog mooier uit.

Magneetplaten – prijslijst

Hieronder staan de prijzen van verschillende formaten. De prijzen zijn inclusief opdruk naar wens.
W
ij hanteren géén orderkosten of andere verborgen kosten

Formaat per stukvanaf 4 stuks
40 x 30cm€ 25,00€ 20,00
50 x 20cm€ 27,00€ 22,00
60 x 30cm€ 37,00€ 34,00
60 x 40cm€ 39,00€ 35,00
70 x 30cm€ 40,00€ 36,00
80 x 60cm€ 47,00€ 43,00
100 x 50cm€ 52,00€ 48,00
100 x 60cm€ 55,00€ 51,00
150 x 60cm€ 87,00€ 83,00
Bedragen zijn excl. btw.

Bij 10 stuks of meer kunnen wij nog scherpere prijzen aanbieden. Bestel of vraag een offerte aan. Binnen 3 uur heb je een reactie

Offerte/bestellen

Verzendkosten

Nederland € 8,95 met PostNL inclusief Track-&-trace
België € 12,50 met PostNL inclusief Track-&-trace
Of gratis afhalen bij ons in Rotterdam

Welk bestand lever ik aan?

Voor het beste eindresultaat zijn de volgende bestanden geschikt om aan te leveren:
PDF / EPS / AI Teksten omgezet in contouren of lettertype mee zenden. Afloop of marge is niet nodig.
Of de volgende bestanden van minimaal 1 mb: JP
G / PNG / PSD / TIFF
Heb je geen geschikt bestand, dan helpen wij je graag verder. Neem dan contact met ons op.

Hoe lever ik het bestand aan?

Gebruik onze upload-functie in het bestelformulier om het bestand mee te sturen of mail het bestand naar info@maxreclame.nl
Voor grote bestanden kun je ook gebruik maken van www.wetransfer.nl

Wij beoordelen altijd of het aangeleverde bestand geschikt is om te printen. Indien het niet geschikt is dan zullen wij dit aangeven.

Gebruiksaanwijzing magneetplaten

Belangrijk! Laat een magneetplaat NOOIT langer dan 1 week aaneengesloten op het voertuig zitten. Haal de magneetsticker 1x per week eraf, maak de auto schoon en breng de magneetsticker dan weer aan. Het niet naleven van deze voorschriften kan leiden tot lakschade. Door hogere temperaturen (bijv. zomer, in de zon, en/of een hete motorkap van een voertuig) kan een magneetplaat sterker gaan hechten. Het niet naleven van de voorschriften kan er toe leiden dat de magneetplaat niet meer probleemloos te verwijderen is, eventueel zelfs met lakschade. Wij houden ons niet aansprakelijk voor eventuele (lak)schade of verlies van een magneetsticker.

Bevestigen

1. De bevestigingsvlakken van zowel het voertuig als van de magneetplaten moeten droog, vet-, stof- en ijsvrij zijn.
2. De bevestigingsvlakken dienen vlak of licht glooiend te zijn. Dus niet op een “bol” carrosserie deel.
3. Bij het aanbrengen niet schuiven om krassen te voorkomen.
4. Nooit de magneetsticker op een pas gespoten, geverfd of gepolijst vlak aanbrengen.
5. Niet over sierlijsten of profielvouwen aanbrengen om te voorkomen dat de wind er tussen komt waardoor je kans hebt dat je de magneetplaat tijdens de rit verliest.
6. Gebruik een magneetsticker niet op een motorkap. De wind kan sneller onder de magneetsticker komen en de kans op verlies is groter. 

Bewaren

• Als de magneetsticker niet op de auto is bevestigd, bewaar deze dan het beste klevend tegen een vlakke ijzeren wand zoals b.v. een koelkast of metalen plaat. Zoiezo dien je een magneetsticker vlak te bewaren.

Snelheid

• Je kunt met onze magneetstickers makkelijk de snelweg op. Onze magneetstickers blijven zitten tot een maximum km/u van 200km.
Maar wij adviseren natuurlijk om de maximale snelheid op de wegen niet te overschrijden. Zonde van de boetes ook ;-).

Eisen tot schadevergoeding welke voorkomen uit het niet in acht nemen van bovengemelde punten worden door ons niet erkend.

Magneetplaten bestellen

Wist je dat autoreclame uitermate rendabel is? Uit diverse onderzoeken blijkt dat een gemiddelde bedrijfsauto al gauw vele duizenden kilometers per jaar aflegt waarvan 70% op drukke snelwegen. Uitgerekend naar het aantal ‘Opportunities To See’ (OTS) scoort autoreclame meer dan 4 miljoen contacten per jaar. En met de vele files van tegenwoordig blijft de reclame ook nog eens langer op het netvlies van een ‘potentiële’ klant. Overigens is het aantal contacten in werkelijkheid veel groter. Dit omdat het onderzoek alleen rekent met voertuigen en niet met andere weggebruikers zoals voetgangers.

Bij autoreclame moeten passanten in een flits zien bij wat voor soort bedrijf de auto hoort. Logo en bedrijfsnaam moeten direct herkenbaar zijn. Vooral in bijvoorbeeld grote steden is dit van zeer belang Een echt mobiel visitekaartje dus! Voor de herkenbaarheid is de keuze van kleur en vormgeving daarom van groot belang. Magneetstickers zijn daarin ook ideaal om de reclameboodschap weer snel te wisselen. Bijvoorbeeld tijdens een actieperiode of een speciaal evenement zoals de Olympische Winterspelen.

Magneetplaten technische specificaties

De magneetplaat heeft een dikte van 0,85 mm dikte; hierdoor geeft dit voldoende kleefkracht. De opdruk wordt gemaakt van een polymeer vinyl sticker en inclusief polymeer laminaat glans beschermlaag. Deze beschermlaag biedt onder andere bescherming tegen onder andere regen, zonlicht en vuil. De opdruk kan ook genaakt worden uit snijfolies afhankelijk van het aantal kleuren opdruk. De hoekjes worden standaard afgerond. Wil je liever rechte hoeken? Geef dit dan aan in het bestelformulier. Onbedrukte (blanco) magneetplaten kun je hier ook bestellen Mocht je nog vragen hebben over bijvoorbeeld de magneetplaten, neem dan gerust contact met ons op. Ons magnetisch team staat je graag te woord.

Magneetplaten voorbeelden

Offerte/bestellen