Zandstraalfolie

Zandstraalfolie ook wel glassetchedfolie of privacyfolie genoemd is een matte, melkachtige, verduisterende anti-inkijk raamfolie. Deze populaire folie wordt voornamelijk gebruik voor ruimtes waarbij de lichtinval intact dient te blijven, maar tegelijkertijd een zekere privacy geeft. Je komt deze folie veel tegen bij bijvoorbeeld de tandarts, ziekenhuizen, wellness-centra en kantoorpanden. Zoals de naam doet vermoeden, lijkt het, na het aanbrengen van de folie, alsof het raam in kwestie gezandstraald is. Het is zeker mogelijk een logo uit de folie te snijden of teksten of elke andere gewenste vorm. Zo creëer je een unieke vormgeving.

Licht inval blijft intact
Chique uitstraling
Vele creatieve mogelijkheden

Zandstraalfolie plakken

Het monteren of plakken van de zandstraalfolie gebeurt nat met een zeepoplossing. Dit is water met een beetje afwasmiddel. Doordat de folie nat wordt aangebracht heb je weinig kans op stof en vuil. De folie moet daarna even drogen zodat de lijmlaag gaat hechten. Droogtijd is gemiddeld 1 dag. Als je een beetje handig bent kun je ook er voor kiezen om de folie zelf aan te brengen. Of Max komt de folie plaatsen.

Hieronder zie je een instructie filmpje om de folie zelf aan te brengen. Heb je vragen over het zelf plaatsen van deze zandstraalfolie, laat het ons dan zeker weten.

Bestanden aanleveren

Als je een bestand aanlevert, dan beoordelen wij altijd eerst of deze geschikt is om uit te snijden. Indien wij twijfelen dan zullen wij dit aangeven en met je overleggen. Het eindresultaat is voor ons net zo belangrijk als voor jou. Heb je helemaal geen bestand, dan helpen wij je ook graag verder. Geef je wensen door zoals de afmetingen, lettertype enzovoorts. Dit kun je doorgeven via de mail of telefonisch. Je ontvangt vervolgens altijd een digitale proefdruk en een offerte. Pas na jouw akkoord gaan wij het zo spoedig mogelijk in orde maken. Heb je nog vragen over de folie of wil je advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

offerte/bestellen