Reclameborden

Reclameborden dragen bij tot de juiste identiteit of uitstraling van jouw bedrijf. Ze zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Je ziet ze langs het voetbalveld, als bewegwijzering en aan de gevel. Maar ook tijdens events en beurzen ontbreken ze niet. Wil je goedkope reclameborden bestellen, dan ben je bij Maxreclame aan het goede adres. Binnen of buiten, voor elke toepassing hebben we een geschikt reclamebord. Laat een reclamebord bedrukken die écht de aandacht vangt.

Reclameborden bestellen: waar moet je op letten?

Als je een reclamebord bestelt zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Het is goed jezelf eerst een aantal vragen te stellen. Waar komt je reclamebord te staan? Moet je reclamebord weer en wind doorstaan of staat het veilig binnen? Is je reclamebord voor eenmalig of langdurig gebruik? Bij Maxreclame hebben we ontzettend veel opties en mogelijkheden. Wij helpen je de perfecte keuze te maken.

Reclameborden materiaalsoorten

Forex: zacht materiaal, voor binnen gebruik
Dibond: aluminium, licht, stijf, voor buiten gebruik
Trespa: stootvast, kleurstabiel en doorstaat weer en wind

Reclamebord bestand aanleveren

Mocht je een bestand aanleveren, dan beoordelen wij altijd eerst of deze geschikt is om te printen. Indien wij twijfelen dan zullen wij dit vervolgens aangeven en met je overleggen. Want het eindresultaat is voor ons net zo belangrijk als voor jou. Daarom ontvangt je altijd eerst een proefdruk en een offerte. Pas na jouw akkoord gaan wij het z.s.m. in orde maken.
Indien je nog vragen hebt over de reclameborden, dan staan wij je graag te woord.

 

offerte/bestellen